×

Bewolkt?

Schrijf u in voor de Robtics nieuwsbrief!

Robtics Showroom

Openingstijden:
Woensdag: 17:00 tot 21:00
Zaterdag: 10:00 tot 16:00

Komen deze tijden u niet uit, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Heeft u vragen of opmerkingen? Bent u op zoek naar dat ene specifieke product? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem contact op! ROBTICS staat klaar om u verder te helpen!

Wij zijn niet altijd fysiek op ons winkeladres aanwezig. Hierdoor kan het voorkomen dat u door een antwoordapparaat te woord wordt gestaan. ROBTICS belt u vanzelfsprekend zo snel als mogelijk terug. Uw vragen per mail worden altijd razendsnel beantwoord.

Blog posts

Vooraankondiging: Zaterdag 04 mei 2024: Robtics RTT 2024

Het Robtics Telescoop Treffen (RTT) op zaterdag 04 mei a.s.!  De RTT is een bescheiden tegenhanger van het Duitse ATT, maar dan kleinschaliger, leuker en gezelliger! Met solarparty, astro-kofferbak-verkoop en BBQ!

Read more
Nieuws
296 views

Robtics Eindejaarsopruiming 2023

De jaarlijkse Robtics eindejaarsopruiming. Nieuwe en occasion producten met hoge kortingen. Bekijk de lijst met aanbiedingen!

Read more
Nieuws
2602 views

Mova Globes: Het ultieme cadeau idee!

De unieke draaiende bollen van Mova combineren de natuurkundige kracht van omgevingslicht en koppel van het magnetische veld van de aarde om fascinerende en rustgevende rotaties te creëren. Geen batterijen nodig en geen slordige snoeren die afbreuk doen aan uw beleving. Geef uw interieur een boost of geef iets onverwachts cadeau.

Read more
Nieuwe Producten
816 views

Nieuwe Askar producten: triplet APO refractoren

Askar introduceert APO: Fantastisch prijs/kwaliteit triplet APO refractoren!

Read more
Nieuwe Producten
1499 views

Nieuwe Takahashi Producten: TPL serie oculairen

Takahashi introduceert TPL: hoge resolutie 48 graden oculairen

Read more
Nieuwe Producten
1163 views

Nieuwe Askar producten: FRA Quintuplet (!) APO refractoren

Askar introduceert FRA: extreem goed geprijsde hoge kwaliteit vijflenzige APO refractoren!

Read more
Nieuwe Producten
5203 views

Alle prijzen zijn inclusief alle wettelijk verplichte belastingen. Alle beschrijvingen en prijzen zijn onder voorbehoud van onbedoelde foutieve vermeldingen. Alle prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd vanwege valutaschommelingen en/of wijzigingen in de prijzen van de fabrikant. In het geval van een menselijke of computerfout behoudt ROBTICS zich het recht voor opnieuw te factureren voor de juiste prijs of service. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Product toegevoegd aan wishlist
Product added to compare.