×

Astrofotografie

Robtics | AstrophotographyAstrofotografie is de kunst van het vastleggen van de geweldige objecten van de sterrenhemel. Er zijn twee basis vormen van astrofotografie: kortbelichte astrofotografie of maan- en planeetfotografie en langbelichte astrofotografie of deepsky astrofotografie.

Veel verschillende apparatuur kan gebruikt worden voor astrofotografie. Met een simpele digitale spiegelreflex camera (DSLR) en een stevig fotostatief kunnen geweldige foto's gemaakt worden van de melkweg, sterrenbeelden en stersporen. Een telescoop en een goede equatoriale montering zijn nodig voor gedetaileerde astrofotografie. Specifieke astro CCD camera's en filters kunnen objecten en details laten zien die onmogelijk visueel zijn waar te nemen. Autoguiding maakt het mogelijk om astrofoto's te maken met exceptioneel lange belichtingstijden met speldepuntjes van sterren als resultaat.

Alles wat nodig is om de sterrenhemel fotografisch vast te leggen, valt terug te vinden in deze sectie. Camera's, filters en filterwielen, autoguiding tools, scherpstel hulpmiddelen en nog heel veel meer.

Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u hulp bij het selecteren van de voor u meest geschikte astrofotografie tools? Neem contact op met Robtics! We helpen u graag!

Filter op:
Categorieën
Merk
Price
-
Camera type
Camera kenmerken
Camera serie
Camera Accessoires
Filterwiel / Slider / Accessoire
Filter Wheel Type
Focuser Type
Autoguiding type

Laatste reviews

Product toegevoegd aan wishlist
Product added to compare.