×

Accessoires

Robtics | AccessoiresEen telescoop zonder zoeker, coma corrector of goede focuseerinrichting is ondenkbaar. Een montering zonder poolzoeker of onvoldoende contragewichten is onwerkbaar. Een telescoop en een montering zijn zonder passende zwaluwstaart en zadelplaat onverenigbaar. Een goed uitgeruste, wel doordachte opstelling is onfeilbaar. Accessoires maken een astronomische setup compleet!

De Accessoire categorie is onderverdeeld in accessoires voor telescopen en monteringen, hardware die nodig kan zijn bij het bevestigen van telescopen en randapparatuur op monteringen, adapters om alle onderdelen mooi op elkaar passend te krijgen en met behulp van opbergaccessoires blijven de nieuwe spullen lang mooi. Kabels, snoeren en voedingen zijn ondergebracht samen met aansturingshulpmiddelen onder het kopje Connectiviteit. Vanzelfsprekend ontbreken allerhande hulpmiddelen en onderdelen niet en alles voor een complete sterrenwacht kan ook hier gevonden worden!

Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u hulp bij het selecteren van de voor u meest geschikte accessoire? U probeert iets voor elkaar  of juist op elkaar te krijgen, maar weet niet precies hoe dit te doen of wat er voor nodig is om dat voor elkaar te krijgen? Neem contact op met Robtics! We helpen u graag!

Filter op:
Categorieën
Merk
Price
-
Filter toepassing
Filter Type
Filtermaat
Zonnefilter type
Montage hardware type
Montage hardware maat
Zoeker type
Focuser Type
Dauwbescherming type
Adapter Type
Adapter maat
Aansluitmaat
Correctie optiek type
Bob's Knobs type
Opslag type
Statief series
Statief accessoire type
Amateur Telescope Making (ATM)
Sterrenwacht type

Laatste reviews

Product toegevoegd aan wishlist
Product added to compare.