×

Ons team

De expertise om u goed van dienst te zijn, is in huis! Alle werknemers van ROBTICS hebben jarenlange ervaring als actieve amateurastronoom en kunnen u als ervaringsdeskundige adviseren bij uw aankoop.

De eigenaren van ROBTICS zijn Rob Lefeber en Menno van der Mark, beiden amateurastronoom met jarenlange ervaring. Rob Lefeber is een alom gerenommeerde naam in de amateurastronomie met meer dan 50 jaar ervaring in astronomie en astronomische instrumenten! Menno van der Mark naast zijn werk voor ROBTICS bestuurslid van de vereniging 'Werkgroep Astrofotografie'.

Onze klanten

ROBTICS biedt een zeer breed assortiment aan van telescopen, verrekijkers en accessoires. Van telescopen voor de beginnende amateur tot complete uitrustingen voor professionele sterrenwachten.

Met trots kunnen we melden dat diverse professionele instellingen ons hebben gevonden en gebruikmaken van onze expertise en ons aanbod. En daar zitten niet de minste tussen. De ESA, diverse universiteiten, diverse professionele internationale sterrenwachten, volksterrenwachten en musea kunnen we inmiddels als klant bedienen. Zelfs het gerenommeerde Max Planck instituut mogen we tot onze klantenkring rekenen!

Onze showroom

In de ROBTICS showroom vindt u vele astronomische accessoires zoals filters, camera's, monteringen, dauwbescherming, telescoopringen, koffers, kabels, adapterringen, statieven, zoekers, optiekschoonmaak-artikelen, focusseer inrichtingen, contragewichten, zwaluwstaarten, boeken, etcetera. Zo heeft ROBTICS nagenoeg elk oculair standaard op voorraad.

Ook heeft ROBTICS altijd interessante occasions in huis en dus als u op zoek bent naar een goede en betaalbare montering, telescoop of accessoire? Kom langs en kijk uw ogen uit!

U vindt in de ROBTICS showroom vrijwel altijd datgene waar u naar op zoek bent, zelfs vele artikelen die niet in de website zijn opgenomen...

Product toegevoegd aan wishlist
Product added to compare.