×

Verkoop service

ROBTICS biedt een zeer breed assortiment aan van telescopen, verrekijkers en accessoires. Van telescopen voor de beginnende amateur tot complete uitrustingen voor professionele sterrenwachten. U kunt aankopen doen via de webwinkel en in de fysieke ROBTICS winkel met  showroom in Leidschendam.

Showroom

Van veel van onze producten hebben we showmodellen in de ROBTICS showroom staan. Dit biedt u de mogelijkheid de producten 'in levende lijve' te bezichtigen en te voelen. Daarnaast worden de showmodellen regelmatig door ROBTICS medewerkers getest om praktijkervaring met de instrumenten op te doen om deze ervaringen met onze klanten te kunnen delen.

Ook vindt u er vele astronomische accessoires zoals filters, camera's, monteringen, dauwbescherming, telescoopringen, koffers, kabels, adapterringen, statieven, zoekers, optiekschoonmaak-artikelen, focusseerinrichtingen, contragewichten, zwaluwstaarten, boeken, etc.

U vindt in de ROBTICS showroom vrijwel altijd datgene waar u naar op zoek bent, zelfs vele artikelen die niet in de website zijn opgenomen... U kunt elke woensdagavond van 1700 uur tot 2100 uur en zaterdag van 1000 uur tot 1600 uur terecht in onze winkel met grote showroom. Komt dit u niet uit, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Inruil service

ROBTICS ruilt ook uw gebruikte astronomische spullen in en hierdoor heeft ROBTICS altijd een imposante uitstalling van occasions. Hieronder bevinden zich geregeld zeer interessante en zeer gunstig geprijsde producten. Alle door ROBTICS ingenomen occasions worden door ons grondig geïnspecteerd en alleen als ze in goede staat zijn en zonder problemen werken, worden ze aan onze klanten aangeboden. Hierdoor bent u verzekerd van een goed werkend product zonder het risico te lopen de ellende van iemand anders over te nemen.

Bent u op zoek naar een goede en betaalbare montering, telescoop of accessoire? Kom langs, bekijk het wisselende aanbod en wellicht tref u het juweeltje waar u al tijden naar op zoek bent!

Heeft u astronomische spullen staan of liggen die u niet langer gebruikt? Neem ze mee! ROBTICS inspecteert de producten en zal u ter plekke een bod doen.

Advisering service

In het assortiment van ROBTICS vindt u producten van meer dan tweehonderd(!) verschillende leveranciers en merken. ROBTICS is dan ook trots om leverancier- en merkonafhankelijk advies te kunnen geven. Hierdoor wordt een advies niet gevoed vanuit een beperkt aanbod, maar wordt een advies op maat mogelijk dat volledig afgestemd is op de wens van de klant. Door de vele jaren hands-on ervaring met astronomie, astrofotografie en astronomische producten kan ROBTICS u gericht adviseren.

Installatie service

ROBTICS kan ook voor de installatie van uw apparatuur zorgdragen. Zo heeft ROBTICS talloze koepels met apparatuur geleverd en geplaatst in Nederland en België. Informeer naar de mogelijkheden!

Nazorg service

Een aankoop bij ROBTICS stopt overigens niet bij het leveren van het product. ROBTICS vindt klantenbinding belangrijk en biedt dan ook actieve nazorg van geleverde en geplaatste apparatuur.

Onderhoud service

ROBTICS kan vanwege de diepgaande apparatuurkennis ook het onderhoud uitvoeren en/of faciliteren van astronomische apparatuur. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Werkplaats

ROBTICS heeft een eigen werkplaats. Hier worden de bestellingen klaargemaakt voor verzending en eventuele reparaties uitgevoerd.

Het ROBTICS team ondergaat geregeld technische trainingen van onder andere Sky-Watcher, Meade, iOptron en TeleVue. Het voordeel hiervan is dat u bij een eventuele technische of mechanische storing niet weken of zelfs maanden hoeft te wachten totdat uw product is nagekeken.

Maatwerk service

Telescoopringen met metrisch schroefdraad, zoekerringen met Amerikaans schroefdraad? Geen probleem! Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft ROBTICS standaard een ruime collectie metrische en Amerikaanse maat bouten op voorraad. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat elke accessoire op elke telescoopbuis bevestigd kan worden.

Hobby

Naast commerciële activiteiten, zet ROBTICS zich ook actief in ter popularisering van de sterrenkunde. Over de jaren (35+) hebben we ruim 40.000 mensen thuis ontvangen om ze te laten genieten van deze prachtige hobby. En dat doen we nog steeds met bijzonder veel plezier.

Daarnaast sponsort ROBTICS diverse projecten en evenementen, waaronder diverse publiekssterrenwachten en scholen. Ook organiseert ROBTICS zelf activiteiten, zoals de astro-kofferbak-verkoopdag, webcam- en fotografiecursussen en kijk-en-vergelijk avonden.

ROBTICS komt u ook opzoeken! Op starparty's, beurzen en verenigingsbijeenkomsten in Nederland, België en Duitsland is ROBTICS een veel geziene gast. Onder het menu 'nieuws' hebben we een up-to-date agenda van onze activiteiten.

ROBTICS hoopt u spoedig te mogen begroeten op een astronomische beurs, starparty of in onze winkel in Leidschendam!

Product toegevoegd aan wishlist
Product added to compare.